Flex IT Distribution (trade name of Xeptor B.V.), registrerad på Zaalbergweg 9, 2314 XS Leiden Nederländerna (nedan kallad "Flex IT Distribution", "vi" eller "oss") är registeransvarig för behandling av personuppgifter som erhållits via webbplatsen www.flexitdistribution.se (hädanefter: "Webbplats ”). I den här sekretess- och cookieförklaringen förklarar vi hur vi hanterar de personuppgifter vi erhåller från dig.

Vi respekterar integriteten hos våra kunder och användarna på vår webbplats och ser till att de personuppgifter du lämnar oss behandlas i enlighet med gällande lagar och föreskrifter om dataskydd och hanteras konfidentiellt.

För databehandlingens ändamål följer vi standarderna enligt dataskyddslagarna. Det innebär bland annat att:

  • Vi anger tydligt för vilket syfte(n) vi behandlar personuppgifterna. Vi gör detta med hjälp av denna sekretesspolicy.
  • Vi begränsar insamlingen av personuppgifter till endast de personuppgifter som behövs för det legitima syftet
  • Vi ber dig först om uttryckligt tillstånd att behandla dina personuppgifter i de fall där ditt tillstånd krävs
  • Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter och vi behöver samma från tredje part som vi förmedlar för att behandla personuppgifter.
  • we respect your right to, upon your request, provide you with insight in, correct, translocate, limit the processing or delete the personal data.

Från och till annan kommer denna integritets- och cookieutskrift att ändras. Vi informerar dig om detta genom att lägga upp en uppdaterad version av sekretess- och cookieutlåtandet på vår hemsida. Vi rekommenderar att du regelbundet konsulterar det här sekretess- och cookieutlåtandet, för att vara medveten om dessa ändringar.

Syfte(en) för databehandling

Vi behandlar bara data som du har delat med dig själv via webbplatsen eller som vi har erhållit genom din användning av webbplatsen. Sammanfattningsvis bearbetar vi endast de personuppgifter du har gett oss för följande ändamål:

  • För att behandla dina beställningar, informera dig om status för din beställning och se till att dina order hanteras så enkelt och så smidigt som möjligt (till exempel genom att skapa ett Flex IT Distribution-konto).
  • Att personifiera webbplatsen för dig och att kunna rekommendera de produkter som du kan hitta intressanta.
  • För att kunna svara på dina frågor om bland annat våra produkter och / eller tjänster.
  • Om du deltar i någon rea eller tävling, för att kunna behandla en rabatt, att meddela pristagaren och att följa upp svaret på våra marknadsföringskampanjer.
  • Att placera produktrecensioner på vår hemsida
  • Om du har beviljat tillstånd för detta, informera dig om utvecklingen av webbplatsen och om specialerbjudanden och försäljningsrabatter med hjälp av ett veckovis nyhetsbrev.
  • För att vidareutveckla och förbättra vår hemsida.

Dessutom kan telefonsamtal med Flex IT Distribution kundservice registreras för utbildning, coaching och bedömning av vår personal. Anteckningarna över sådana telefonsamtal ska säkras och lagras på ett sådant sätt att de inte är tillgängliga för icke-auktoriserade personer.

Vi behandlar inte dina personuppgifter på ett annat sätt än vad som beskrivs ovan, om du inte har gett oss ett tidigare tillstånd till detta är det nödvändigt för utförandet av avtal som vi har ingått med dig eller vi är tillåtna eller skyldiga att göra det enligt lagen.


Användning av personuppgifter

Vi behandlar följande kategorier av personuppgifter för de ändamål som beskrivs i denna sekretess- och cookieutlåtande:

  • Namn och adress (i vissa fall valfria);
  • Telefonnummer;
  • Betalningsinformation;
  • Inloggningsdetaljer;
  • De frågor du ställde till vår personal;
  • IP-adress;
  • Cookie-ID.

Säkerhet

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra missbruk av och obehörig tillgång till personuppgifterna. I det avseendet ser vi till att endast de personer som är auktoriserade har tillgång till dina uppgifter, att tillgången till dina kontodata skyddas av ett användarnamn och ett starkt lösenord och att våra säkerhetsåtgärder utvärderas regelbundet. Dessutom använder vi SSL-certifikat för en säker överföring av dina data och kommunikation.

Tillhandahållande av data till tredje part

Vi kommer inte sälja eller lämna dina personuppgifter till tredje part utan ditt förhandsgodkännande eller i andra fall än vad som behövs för behandling av din order. Det kan också vara möjligt att vi har rätt eller skyldighet att dela dessa uppgifter utifrån lagen

Lagringsperiod

Vi erbjuder olika tjänster på vår hemsida där vi kan fråga dig om ditt tillstånd att behandla din förfrågan (dvs. för bearbetning av din fråga och / eller behandling av en order). Med undantag för din e-postadress kan du själv bestämma vilken data du kan dela med dig. De data du skickar oss kommer att lagras så länge som nödvändigt för att utföra din beställning eller behövs för ett fullständigt svar och behandling av din förfrågan.

Nyhetsbrev

På vår hemsida erbjuder vi besökarna möjlighet att prenumerera på ett nyhetsbrev genom vilket vi varje vecka informerar dem om intressanta kommersiella erbjudanden och nyheter om Flex IT Distribution. Din e-postadress kommer bara att läggas till i vår mail-lista med ditt tillstånd. Om du inte längre vill ha nyhetsbrevet kan du informera oss om detta genom att skicka ett mail till info@flexitdistribution.com eller genom att använda opt-out-möjligheten med en angiven länk i nyhetsbrevet. Mail-databasen kommer under inga omständigheter att lämnas till tredje part.

Cookies

Vi använder cookies på vår hemsida. En cookie är en liten textfil som skickas till din dator och sparas av webbläsaren på din dator vid ett besök på en webbplats. Kakor lagrar till exempel information om inställningarna på din dator och de angivna inställningarna, så du behöver inte ge denna information om och om igen och för att underlätta ditt nästa besök på vår webbplats. Denna information innehåller inte namn, adress eller annan personlig information. Du kan justera inställningarna för din webbläsare på ett sätt som du inte kommer att ta emot cookies under ditt besök på vår hemsida. Du kan kontrollera inställningarna för din webbläsare för detta. Om din webbläsare vägrar cookies kan det dock hända att du inte kan använda alla alternativ på vår webbplats eller att du inte har tillgång till vissa delar av vår hemsida.

Placerade cookies

Nedan hittar du listan över cookies som kan placeras och som används för funktionalitetsändamål, t.ex. mätning av applikationer och användningen av dem - om du bestämde dig för att ändra eller återkalla samtycke, vänligen klicka på länkarna nedan och rulla överst på toppen för att hitta dialogrutan för cookie-samtycke:

Error: The domain ROOT.FLEXIT.NETSET.COM is not authorized to show the cookie declaration. Please add it in the cookie manager to authorize the domain.

Ta bort cookies:

Många kakor har ett utgångsdatum. Om ett förfallodatum är inställt, kommer kakan automatiskt att tas bort när utgångsdatumet har förflutit. Du kan också välja att ta bort cookies manuellt före utgången av utgångsdatumet. Läs bruksanvisningen i din webbläsare för instruktionerna.

Social media:

Det finns knappar på webbplatsen som gör det möjligt att marknadsföra webbsidor eller dela dem på sociala medier av Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube och genom Whatsapp. Dessa knappar kan användas via en kod som levereras av dessa sociala nätverk. Denna kod placerar också en cookie på webbplatsens besökares enhet.

Insikt och ändring

Om du har skapat ett Flex IT Distribution-konto kan du alltid kolla och om du vill ändra dina personliga inställningar via din personliga inställningssida. Att kontakta och korrigera dina personuppgifter kan du också kontakta vår kundtjänst.

Vår kundservice hjälper dig gärna om du har några frågor eller kommentarer angående denna sekretess- och cookieutlåtelse eller om du vill få insikt i dina personuppgifter som behandlas av oss eller om du vill använda dina rättigheter som registrerad enligt gällande sekretesslagar. Du kan kontakta:

Flex IT Distribution (trade name of Xeptor B.V.)
+31 (0) 71 800 1460. Tillgänglig på vardagar mellan 8.30 och 17.30h,info@flexitdistribution.comPostadress: PO Box 527, 2300 AM Leiden Internet:www.flexitdistribution.com

327/5000Naturligtvis hjälper vi gärna till om du har några klagomål angående behandlingen av dina personuppgifter. På grundval av sekretesslagarna har du också rätt att lämna ett formellt klagomål till personuppgifterna (Autoriteit Persoonsgegevens). angående vår behandling av dina personuppgifter. För sådan kan du kontakta Autoriteit Persoonsgegevens.


Flex IT Distribution

Flex IT Distribution (trade name of Xeptor B.V.)
Zaalbergweg 9
2314 XS Leiden
The Nederlands
BTW nr: NL858321488B01
SWIFT: INGBNL2A
KVK: 70449740
E: info@flexitdistribution.com
T: +31 (0)71 800 1400